لوگوی اینستاگرام که چندی از آمدن آن میگذرد هنوز هم در بین کاربران این شبکه اجتماعی سوژهی داغی بوده و بعضاً موجب تمسخر از سوی آنها نیز میشود. در حالی که سعی شده طراحی این لوگو به سبک فلت باشد؛ اما میتوان گفت طراحان آن بدسلیقگی به خرج دادهاند. و این کار را در بدترین شکل ممکن انجام دادهاند.
برای دانلود لوگو اینستاگرام با کیفیت بالا و بدون زمینه می تونید روی تصویر بالا کلیک نمایید
میلیونها کاربر آیفون و اندروید اینستاگرام پس از بهروزرسانی این اپلیکیشن دیگر آن لوگوی دوست داشتنی و معروف اینستاگرام را ندیدند؛ چرا که این اپلیکیشن لوگو جدیدی را به خود میبیند. لوگوی قبلی این اپلیکیشن یک دوربین سهبعدی زیبا بود که عبارت Insta” همانند برند آن دوربین بر روی قسمت جلویی آن نقش بسته بود. حال این لوگو جای خودش را به یک طرح با طیف رنگی بنفش داده است که خطوط سفیدی بر روی آن نقش بسته است و بهنوعی تداعی کننده دوربین است.
اینستاگرام (به انگلیسی: Instagram) شبکه اجتماعی همرسانی عکس و ویدئو است که این امکان را به کاربران خود میدهد که عکسها و ویدئوهای خود را در دیگر شبکههای اجتماعی مانند فیسبوک، توییتر، تامبلر و فلیکر همرسانی کنند. کاربران همچنین میتوانند از فیلترهای دیجیتال برای تصاویرشان استفاده کنند. محدودیت همرسانی ویدئو در اینستاگرام ۶۰ ثانیه است.
در ششم ماه فوریه سال ۲۰۱۰ برای نخستین بار به صورت رسمی برنامه اینستاگرام برای سیستم عامل آیاواس در اپ استور منتشر شد. در تاریخ سوم ماه آوریل سال ۲۰۱۲ نسخه اندروید برنامه اینستاگرام منتشر شد و در کمتر از یک روز، بیش از یک میلیون بار بارگیری شد.
سرانجام در ماه نوامبر سال ۲۰۱۲ نسخه وب اینستاگرام منتشر شد و دسترسی افراد برای نسخه وب از راه مرورگر امکانپذیر شد. هرچند نسخه وب آن نسبت به نسخههای آیاواس و اندروید محدودیتهایی داشت.
در سال ۲۰۱۴ نیز نسخه ویندوز موبایل برنامه اینستاگرام به صورت همگانی منتشر شد.
در مدت زمان بسیار کوتاهی این برنامه توانست سودآوری به ارزش ۵۰۰ میلیون دلار آمریکا برای سرمایهگذاران داشته باشد. با رشد سریع و فراگیر این رسانه اجتماعی سرمایهگذاران بیشتری تمایل به سرمایهگذاری پیدا کردند. در تاریخ ششم ماه سپتامبر سال ۲۰۱۲، شرکت فیسبوک، برنامه اینستاگرام را به ارزش یک میلیارد دلار آمریکا (به صورت نقد و سهام) خریداری کرد.
در سال ۲۰۱۳ رشد اینستاگرام ۲۳٪ بود در حالیکه فیسبوک به عنوان کمپانی مادر تنها ۳٪ رشد را تجربه کرد.گفته میشود اگر اینستاگرام همین رشد را حفظ کند، از فیسبوک بزرگتر خواهد شد. کوین سیستروم، از بنیانگذاران اینستاگرام و مدیرعامل شرکت فست میگوید: این بزرگترین موجودیت در جهان خواهد بود.
از زمان انتشار تاکنون این برنامه دو تغییر و بروزرسانی عمده و مهم داشتهاست که نخستین تغییر در ماه مارس سال ۲۰۱۴ به منظور کاهش اندازه نسخه اندروید برنامه اینستاگرام به نصف و همچنین افزایش و بهبود کارایی و تقویت رابط کاربری انجام گرفت. دیگر تغییر مهم این برنامه در سال ۲۰۱۷ اضافه شدن «استوری» است که یک قابلیت کاربردی در این نرمافزار بهشمار میرود.
بروزرسانی دوم در ماه آوریل سال ۲۰۱۷ انجام شد. این تغییر شامل افزودن حالت آفلاین و اعمال تغییرات در این حالت بود. بدین معنی که به محض برخط شدن کاربر، همهٔ تغییرات و پردازشهای انجام شده در حالت آفلاین به صورت همگانی ثبت میشوند. برنامه اینستاگرام از آغاز تاکنون تغییرات فراوانی داشتهاست و به صورت پیوسته بروزرسانی میشود.
یکی از مشکلات اینستاگرام کوتاه بودن ویدئوها بود که در سال ۲۰۱۸ با ایجاد قابلیت IGTV این مشکل حل شد. به طوری که شما در پست خود ویدئوی حداکثر ۱ دقیقه یا مولتی ویدئو حداکثر ۱۰ دقیقه را بارگذاری میکنید و لینک به IGTV خود میدهید و ویدئو را بهطور کامل میتوانند مشاهده کنند. طی یک ماه اخیر شما میتوانید ویدئوی خود را به صورت Landscape بارگزاری کنید که در این حالت شما به صورت تمام صفحه میتوانید ویدئو را مشاهده کنید.
نتایج تازهترین پژوهش در بریتانیا نشان میدهند که اینستاگرام بیشترین تأثیر منفی بر سلامت جوانان را دارد.
این شبکه اجتماعی که امکان همرسانی عکس و ویدئو را میدهد، بر تصویری که کاربران از بدن خود دارند، تأثیر منفی میگذارد. ۹۰ درصد از شرکتکنندگان زن در این نظر سنجی گفتهاند که از بدن خود راضی نیستند.
اینستاگرام اثر مخربی بر خواب کاربران جوان نیز دارد. بعلاوه، این دسته از کاربران اینستاگرام که همواره ترس دارند از رخدادها بیخبر بمانند، باید مدام در تماس باشند تا مبادا اتفاقی بدون حضور و آگاهی آنها رخ دهد.
حدود ۹۰ درصد جوانان بیشتر از هر گروه سنی دیگری از شبکههای اجتماعی استفاده میکنند و در مقابل آن آسیبپذیر هستند. اینستاگرام میگوید که حفظ این شبکه اجتماعی به عنوان مکانی امن و حامی جوانان از اولویتهایش است. سازمانهای خیریهٔ سلامت روان از اینستاگرام خواستهاند تا ایمنی کاربران خود را افزایش دهد.
گزارشهایی وجود دارد که اینستاگرام با ایجاد بستری مناسب، به فروش، گسترش و تبلیغات مواد مخدر و انواع سلاح کمک میکند. هرچند سخنگویان این شبکه اجتماعی این اتهامات را رد کردهاند و گفتهاند که از طریق دکمه گزارش پست، کاربران میتوانند موارد خلاف قانون را گزارش دهند. همچنین اعلام شد که این شبکه اجتماعی به شکلی سختگیرانه با گسترش مواد مخدر و سلاح مقابله میکند.
براساس قوانین اینستاگرام و فیسبوک، قرار دادن پستی که دارای محتوای خشونت آزاردهنده و موارد تهدیدآمیز باشد، مجاز نیست و در صورت گزارش، امکان حذف پستها وجود دارد. در سال ۱۳۹۸ خورشیدی، این شبکه اجتماعی پستهای هنرمندان ایرانی و دیگر افراد دربارهٔ قاسم سلیمانی، مشهورترین مقام نظامی ایرانی پس از انقلاب را به شکل پیوسته حذف کرد. برخی از این پستها حاوی جملات و تصاویر خشونتآمیز بودند. سخنگوی اینستاگرام کمی بعد اعلام کرد که به دلیل تحریمهایی که پس از تروریستی اعلام شدن سپاه پاسداران وضع شدند، امکان انتشار چنین پستهایی در این شبکه اجتماعی وجود ندارد.
درباره این سایت